4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Pure&Simple - Din Skønhedsklinik

En luksuriøs oplevelse i særklasse

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv skønhedsklinik i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Se vores indbydende behandlinger

Vi har noget for enhver smag

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Mød Neshe, indehaver af Pure & Simple

Neshe er indehaver af skønhedsklinikken PURE & SIMPLE Face/Body Treatments. Hun er uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2011. Neshe har mange års erfaring fra skønhedsbranchen og valgte i foråret 2016, at gå selvstændig med egen skønhedsklinik.

Jeg er i branchen for at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg stiler efter et konstant højt fagligt niveau og går meget op i efter- og videreuddannelse for både mig selv og mine ansatte. Det er vigtigt for mig, at kunne lave den mest optimale behandling hver gang og give den bedste vejledning videre til alle mine kunder, uanset behandling.

Kosmetolog i København med højt fagligt niveau

Neshe, der er indehaver er af Pure & Simple, er som nævnt uddannet kosmetolog fra 2011, og hun har rigtig meget erfaring fra branchen, og derfor er vores skønhedsklinik det helt rette sted at besøge for dig, der er på udkig efter en dygtig og erfaren kosmetolog i København til mange forskellige typer af behandlinger.

Med vores erfaring og vores dygtige hold er vi eksperter i at få dig til at se smuk ud gennem en række forskellige kosmetiske behandlinger, som vi udfører på et højt niveau. Hos os møder du kun kompetente kosmetologer, som er helt opdaterede på de seneste udviklinger inden for kosmetologiens verden, og vi ved derfor alt om moderne kosmetologi og hudpleje.

Vi gør en dyd ud af altid at levere kosmetiske behandlinger, i vores hudpleje klinik i København. Dét gør vi med gode resultater og et højt fagligt niveau, ligesom vi kun bruger de bedste produkter, når du får behandling på vores skønhedsklinik. Dertil får du også altid professionel rådgivning, når du besøger os, så du får de absolut bedste betingelser for at få en smuk, sund og forbedret hud.

Det gælder for alle vores services og alle vores behandlinger, hvor du kan være sikker på at komme hjem med et resultat, du vil være glad for.

Skønhedsklinik i København med konkurrencedygtige priser på alle behandlinger

For mange er det et stort ønske at få lavet forskellige skønhedsbehandlinger hos vores skønhedsklinik i København. Behandlinger hos os, kan forbedre dit velvære og vil give dig mere selvtillid i det daglige, og der er derfor mange fordele ved at blive behandlet hos os med et af vores mange tilbud.

Men det hele skal selvfølgelig gå hånd i hånd med det økonomiske, og derfor tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser i vores skønhedsklinik i København. Vi ved, at det er vigtigt for dig at få den hudpleje, du fortjener, men vi ved også, at penge ikke er ubegrænsede, og det er derfor altid en stor prioritet for os at tilbyde vores behandlinger så billigt som muligt, samtidig med at vi holder fast i den høje kvalitet.

Derfor er vores skønhedsklinik i København altid et godt valgt for dig, der prioriterer behandlinger i høj kvalitet til gode priser. For selvom vi giver dig gode priser over hele linjen, så holder vi kvaliteten oppe hele vejen igennem.

Hos os er du altid garanteret behandlinger i den ypperste kvalitet fra dygtige og veluddannede kosmetologer – alt sammen til rigtig gode priser.

Skønhedsklinik i København – Rynkebehandling med den nyeste teknologi

Hos Pure & Simple, din lokale skønhedsklinik, er vi meget stolte over, at vi som en af de første skønhedsklinikker i landet, kan tilbyde en smertefri og effektiv rynkebehandling med den revolutionerende HIFU – en opstrammende og rynkeeliminerende teknologi, der virker helt uden kirurgi.

Mangler du den perfekte gave?
Hos Pure & Simple kan du købe gavekort til din veninde, kæreste, mor, svigermor, kollega eller en helt sjette. Med et gavekort til Pure & Simple kan de booke tid til en af vores mange lækre behandlinger og nyde lidt selvforkælelse i vores skønhedsklinik.

Ønsker du at købe et gavekort til vores skønhedsklinik? Så kan du klikke dig videre her og klikke dit gavekort hjem allerede i dag. Så er gaven i hus.

Bestil en tid hos vores skønhedsklinik

Når du bestiller en skønhedsbehandling, i København, hos os, kan du være sikker på en personlig og nærværende betjening. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, og vi gør os altid umage for at sætte os ind i dine ønsker, ligesom vi også tilrettelægger behandlingen ud fra din hudtype – på den måde kan vi tilbyde en langt mere effektiv og målrettet behandling. 

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København
Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede i dag.

Du kan booke via formularen her på siden eller klikke dig videre nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik!

Hvordan sikrer vi en skønhedspleje i høj kvalitet til vores kunder?

Pure & Simple, er den bedste skønhedsklinik i København, når det kommer til at sikre vores kunder en effektiv og sikker skønhedspleje. Vi tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger, til hver enkelt kunde.
 
Vores behandlinger samt vores unikke tilgang til skønhedspleje, giver det bedst mulige resultat. Vores skønhedsklinik i København tilbyder skønhedsbehandlinger i høj kvalitet. Hvis du har nogle hudproblemtaikker eller andet, så er det vigtigt, at du informerer din behandler herom, så vi kan tage højde for dette i vores behandling. På den måde får du en effektiv og afslappende behandling, som lever op til hvad den lover.
 
Med vores kvalificerede og professionelle team af skønhedsbehandlere, er vi yderst kvalificerede til at byde dig velkommen i vores Skønhedsklinik i København. Vi sætter et højt fagligt niveau for dagen, og tilbyder top service til alle vores kunder.

Alt efter din hudtype og evtuelle hudtilstande, anbefaler vi behandlinger og produkter, som vil egne sig godt til netop dig. På den måde, kan du selv behandle din hud derhjemme, imellem dine behandlinger hos os. Vores kunder har mulighed for at få råd og vejledning om hudpleje og produkter i forbindelse med deres behandling i skønhedsklinikken i København.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Mere om skønhedsklinikken, Pure & Simple

    Når du vælger vores skønhedsklinik i København, kan du regne med en eksklusiv og tilpasset skønhedspleje, hvor dine unikke ønsker og behov bliver opfyldt. Du får en oprigtig og personlig opmærksomhed, samt ekspertise fra vores kosmetologer, som vil skabe en uforglemmelig skønhedsoplevelse til dig.

    Ved at vælge Pure & Simple som din skønhedsklinik i København, inviteres du ind i vores skønhedsklinik, hvor din skønhedsrejse er lige så unik og enestående som dit udseende. Som din fortrukne skønhedssalon starter din skønhedsrejse her, og du vil opleve den bedste version af dig selv og en behandling, tilpasset til dine præferencer.

    Vi er din lokale skønhedsklinik i København, og vi er stolte af, at tilbyde eksklusiv luksuriøs skønhedspleje i særklasse. Vi tror på, at sund og smuk hud har stor indflydelse på ens velvære og selvtillid. Vi ved, at ikke alle hudtyper er ens. Derfor er vores professionelle kosmetologer i København specialiserede i alle hudtyper og hudtilstande for altid at kunne give dig den bedst mulige behandling.

    Uanset om du har tør, fedtet, kombineret eller følsom hud, kan vi tilbyde eksklusiv og skræddersyet skønhedspleje i København. Vi sammensætter vores behandlinger og produkter med største omhu og ekspertise. Alle vores behandlinger bliver individuelt tilpasset ud fra hudtype og behov. Vi tager os af din hud med en personlig og professionel tilgang, og vores kosmetologer i København anvender kun de bedste produkter og nyeste teknologier på markedet, for at sikre dig en optimal og effektiv hudpleje.

    Vores skønhedsklinik i København, tilbyder rådgivning og vejledning, løbende, i din skønhedsbehandling. Dette er en del af vores integritet, for at give dig den fulde oplevelse i vores skønhedssalon. Før påbegyndelse af en behandling har vi altid en dialog med kunden om, hvilke ønsker du måtte have til din behandling. Du vil få al den information, du har brug for, før man begynder på en skønhedsbehandling, for at sikre, at begge parter har en forventningsafstemning på plads.

    Derudover er du altid mere end velkommen til at stille spørgsmål til din behandler. Rådgivning før, under og efter skønhedspleje er afgørende for at opnå det bedste resultat.

    Vores erfarne kosmetologer i skønhedsklinikken i København er altid klar til at give gode råd, samt svare på eventuelle spørgsmål – både før-, under- og efter behandling. Med vores store dermatologiske kompetencer kan vi hjælpe med hvilken behandling samt produkter der passer bedst til dig og dine ønsker. Du kan med fordel læse flere gode råd fra vores erfarne kosmetologer i København her. Her kan du læse om alt fra daglig pleje, akne, tips til flot makeup, solfaktor, manicure, voks – og meget mere.

    Vi rådgiver også meget gerne mod hvilken skønhedspleje og behandling der er den mest optimale for dig og dine behov.

    Indhent et tilbud